Friday, April 25, 2008

..korean drama..

mostly..jalan cerita drama korea ni lebih kurang sama je..but i still addcted to 'em.haha.

autumn tale

autumn tale, the most tragic drama ever.from the start..tears keep slipping down my cheeks..n even when i went to bed, i cried into my pillow.haha.shhh..secret btw us eyh.

im sorry, i love you

cerita ni pon agakss sedih la jugak.not sure bout its theme.but more to revenge.ending?huh.sengal!tak suka.tak suka.tak suka.

full house

cerita yang sangat besh.happening.but ade jugak part yang sdey.rumah dy sangat cuuunnnn.soon..that'll be mine.huhu

so..siapa² yang b'minat nak tengok cerita² korea yang sangat² best tu..anda d'alu²kan untuk menjenguk ke page ni.just click here okayh?kat sini..ade banyak sangat korean drama.bukan tu je..ade taiwanese n' japanese jugak.kinda cetak rompak laa.haha.

ok..happy watching~

7 bla bla bla:

[miss][dora] said...

ohh korean dramas~
my guilty pleasure.
=p
thanx 4 da link ya tipah..
ngah nak check website tu.
huhu

LatiFahmaD said...

wo.welcome2.sila check ramai2 ye~!
sangat best n' rugi klu tak bukak.huhu

[miss][dora] said...

tipah!!
dah byk cte ak tgk kat website tu.
best~

LatiFahmaD said...

best en?besh gle3~!!ngEh3.abah kte da bnyk kali perli "tak tumbuh akar lagi ke kat punggung tuu..?"cet.sngt hampeh.

fahimnajwa skywalker said...

weyh...
awat cite yg ang ske sumer sama ngan diriku...
tiru org...
sob333...
xo

LatiFahmaD said...

waa..xsngka kte b'dua ad chmstry.ad chmstry = ad jodoh.tidaaaakkkk~!!*mereng*

[miss][dora] said...

tipah dah gle.
sian..
hahaha