Sunday, May 4, 2008

=B

nonsensical thng happen last nite.hahaha.act..aku still under pngaruh cerita hantu [jgn pndang blakang] yg aku t'tengok kat rumah nenek sdara aku kat ipoh hari tu.nk duduk kat dapur sorang2 n' lama2 pon da takut.tp xde la tahap maxima sngt.selalunya aku akn tidur dlu dari org lain sbb takut nnt tak boleh nk tido da.ngeee.

semalam..yong pergi teluk rubiah ngan kwn2 dia n' tido kat sana.selalunya dia yg tido plg lambat.so tak la aku takut sangat.ngeh3.but still aku tido awal sikiiiiiit je malam tadi.[umi n' abah ske ido awl]sangat awl aku tido semalam.before pukul 11 lagi.huuu.tido dalam bilik mcm biasa.

tiba-tiba..

aku terjaga.dgr pulak anjing mnyalak.mngucap panjang aku.lagi slow anjing tu mnyalak.[means lagi dekat la hantu tu kan..?]tidakkkkkk~!!!terusla aku b'lari sepantas kilat ke bilik umi+abah sambil mnjerit-jerit "..umi..abah..umi..abah..".

endingnya..semalam aku tido dgn umi n abah.hoho.teringat zaman baby-baby dlu.haha.
siapa yang patut disalahkan?aku?yong?umi+abah?tidak.nenek sedara tu laaaa.haish~

7 bla bla bla:

[miss][dora] said...

haha..x pasal2 nenek sedare ko yg kena.

nanaloly said...

ape la kamu tipah....haha~
kalo ko duk kat umah kite ne lg la, setiap mlm ajing nyalak2.. bunyi angin menderu2...hak3..

LatiFahmaD said...

[miss][dora] :
hehe.sapa suh dy pasang cte tu.sian kte..

nanaloly :
ngEh3.act..mmg ad anjg dok mnyalak2 tiap2 mlm [snce dey bcOme 'anjing buangan' n' tlh mncemarn kwsn p'rmahan kami.damn!]tp..kali ni kn kte undr 'trauma'..tu yg seraaam sket.heee~

[miss][dora] said...

woof..woOoff

translate:
tipaaahhhh...tipaahhhhh..woOoo~

hahaha

LatiFahmaD said...

edora SENGAL~!!ahax

LatiFahmaD said...

sngt pndai dy trnsletkn bhs tuu.so..sapa2 yg nk blaja..ley jmp dora~

haha~

[miss][dora] said...

ak pakar bahasa ye~
hahaha