Friday, May 9, 2008

coretan hati~

lately aku quite busy.n' tak sempat nk create new blog entry evntho t'lalu bnyk benda yg aku nk share kat sini.so..skang ni aku nk tulis bnyk2 n' puas2 before aku b'angkat msk ke matrix.aiyark~!


xxxxx---------------------------------------xxxxx

happy birthday abah~!
da 43 tahun pon.ur gettng old,abah.
abah seorg yg sngt baik.heh.mn ad org akn ckp ayhnya jht anywy.haha.
but really..i do rspect + admire him.
kalau kami buat salah..abah mesti tegur pny evn sekecik zahrah pon.
katanya, "ni tugas abah.b'cakap.so..even rasa boring dgn apa yg abah cakap b'ulang2 kali..abah takkan stop kecuali mati laa.sebab ni la tugas abah.sbg seorg ayh."
kadang2 bila t'ingat balik..rasa sayu pon ada.haks~
ye la..aku ni kadang2 ketegaq jugak.hehe.
oopps.ketagaq = degil [for those yg tataw]

baru2 ni.dalam 3 minggu lepas kot.
abah b'sembang dgn ummi.pasal duit2 dia.
abah ckp..kalau dia mninggal dalam masa t'dekat ni..uruskanla duit2 yg dia ada betul2.
wuuuaaaaaaa~
ummi tells me.n' i cant stop crying dat nite.ahaha.
ye la.abah tak pernah ckp2 mcm ni.mesti la rasa pelik kalau tiba2 je ckp pasal hrta n' mati.
n' aku rasa..aku masih tak b'sedia utk menerima kehilangan org2 yg aku sayang.
ya Allah..jgn uji aku dgn ujian s'berat ni ya Allah~

n' for his brthday today.kami bg sandal.
takde la s'mahal zamrud.tp..takde la s'murah gula2.haha.
tp..nilainya sngt b'harga~

if u'r readng dis post.i hope u'll know dat we really3 love u.
happy birthdy again abah~

end story~
xxxxx--------------------------------------xxxxx


.matrix.matrix.matrix.
mcm aku ckp-type kat ats..im quite busy lately.actually aku prepare thngs for matrx.
aku pon tak sure dgn perasaan aku sndiri.
sometime rs excted.othrtime rs nrvous.nk nangeh.sume ade.confuse2!haish~

rcently..yong sngt baik sama aku.hoho.t'harunya rasa.
mesti sdeyh nk b'pisah ngan aku lg kan?haks~
act..aku pon da stat rs homesck ni evn tak keluar rumah pon lg.haha.
time pergi intrview upnm for 7 days pon aku dpt rasa rndu yg amat bangat sangat sama family.
of cos la kan.da 3 bulan dok b'kepit bwh ketiak ummi.
dulu kena dok asrama smpai 5 tahun.
balik rumah pon kejap2 je.ni nk kena pergi balik.
tape.fisabilillaH~!semoga ada gnjaran untukku di akhirat.

m'mandangkn itu..aku telah decide utk membuat jasa di rumah.
aku besihkan semua bnd dlm rumah ni.
kipas.dapur.stor.bilik tidur.wawawa~ sngt rajin kan aku ni?haha.

for matrx..i'll try my best there.doakn aku.rasa risau yg amat sngt tlh m'buatkn aku rasa nk t'muntah setiap kali aku m'mikirkan psl mtrx ni.jelly akn b'sama2ku nnt.haha.mmg jodoh kami nmpknya.n' also along,ita,masdon[mybe].see u there girlssss~!


mod liau~
xxxxx-----------------------------------------xxxxx
congratulation~!
mara scholrship pny result da keluar.congrate to sarina n' jiha.u've done a damn great job~!woh.kagom ni.haha.
ape2 pon..aku sentiasa doa yg t'baik utk kawan2 ku.amin~
ilek~haha
xxxxx------------------------------------------xxxxx

3 bla bla bla:

nur najihah said...

dear..latifah.....
time kasih kerana mendoakan untuk kengkwan tipah ini.....(ehm..terharu kami) huhu...apepon.....wish u gud luck....kat matrik nanti......chayoookkk.....!!!!

nanaloly said...

gud lak kat matrix yer tipah!!!!!!! huhuhu...miss u nti kan2..(serius aku rindu korang2 sume la...skang ne pon aku cam nak nanges =( ...)

ps-kite same la, kalo nervous n x tenteram msti rse nak muntah..huhu..

| saRina | said...

matrik oh matrik yg telah m'buatkan kawanku ini sangat busy sampai xsempat nak update blog beliau~